Gratis wifi in Zeeland

Gratis wifi in Zeeland 9

Gratis Wifi, wie wil dat nie(t)?


Om nog meer service te verlenen aan de gasten en de datakosten voor vooral de buitenlandse toerist te verlagen, is er in de gemeente Veere gratis internet, ‘freewifi’, op straat beschikbaar. Ook zonder code, kosten of consumptie kan er gebruik van worden gemaakt. In alle kustplaatsen van de gemeente Veere, Dishoek, Zoutelande, Westkapelle, Domburg, Oostkapelle en Vrouwenpolder en in het stadje Veere wordt ‘freewifi’ in de drukkere straten aangeboden. Door voor dit netwerk te kiezen, kan iedereen na het indrukken van de rode loginbutton gratis surfen op het internet.
Onderdeel van het project ‘freewifi’ is een promotiecampagne die door de VVV verzorgd wordt. Via flyers en visitekaartjes wordt de gast geattendeerd op de aanwezigheid van ‘freewifi’ in de kern, via posters, stickers en terrastafeldisplays wordt het dekkingsgebied aangeduid en de gratis ansichtkaarten dienen ter promotie van de kern als vakantiebestemming. Op alle uitingen krijgt de gast de hint ‘freewifi’ via Twitter, #freewifizeeland, te delen. Hierdoor vindt de promotie ook buiten Zeeland plaats. Voor meer informatie over de werking van ‘freewifi’ en het dekkingsgebied is de website www.freewifizeeland.com gelanceerd.
via TourPress

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.