Win hoteltrip met foto

Win hoteltrip met foto 8

Planking met een Bastion-auto...


De Bastion Hotel Groep geeft een arrangement weg via een Facebook actie. De bedoeling van de actie is dat Bastion fans hun ‘Bastion momentje’ op originele wijze vastleggen, de foto posten op de eigen Facebook pagina en de Bastion Hotel Groep hierop ‘taggen’. De actie loopt tot en met eind augustus.

De deelnemer met de leukste foto van zijn of haar Bastion moment wint een geheel verzorgde overnachting voor 2 personen in een Bastion hotel naar keuze. Het arrangement bestaat uit een overnachting in een tweepersoonskamer, ontbijt voor twee personen, een welkomstdrankje en een attentie bij aankomst. Wie nog niet beschikt over een Facebook profiel kan dit gemakkelijk aanmaken. Wordt fan van de Bastion Hotel Groep op http://www.facebook.com/bastionhotelgroep en doe mee! De winnaar van de actie wordt bekend gemaakt op Facebook.

De Bastion Hotel Groep is een hotelketen bestaande uit 30 hotels verspreid door Nederland en 1 hotel in Duitsland. De Bastion Hotel Groep staat volgens eigen zeggen voor “een persoonlijke sfeer, gastvrijheid, comfort en goede faciliteiten voor een gunstige prijs”. De meeste Bastion hotels beschikken over zowel standaard als deluxe kamers. In het gehele hotel kunnen gasten gebruik maken van gratis, draadloos internet. Meer informatie: www.bastionhotelgroep.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.