29.000 filmlocaties huren bij Novasol

De vakantiewoning die door RTL4 gebruikt is.


De vakantiehuizen van NOVASOL zijn niet alleen te boeken als huiselijke vakantieaccommodatie; ook filmcrews maken dankbaar gebruik van de authentieke locaties. Brabant10 en RTL4 bijten het spits af…

Stralende zon, olijfbomen en een authentiek huis dat opgaat in de sfeervolle omgeving… dé ideale opnamelocatie voor een nieuw Tv-programma. Zenders Brabant10 en RTL4 delen deze mening en zijn onlangs gestart met opnames in een karakteristiek NOVASOL-decor. Vakantiehuizen in onder andere Frankrijk, Italië, Spanje en Nederland waren voor even het ‘thuis’ van producenten, cameracrew, presentatoren en enkele bijzondere gasten.

RTL4
Een typisch Spaanse Novasol Finca vormt de entourage voor het nieuwe RTL4 programma ‘Wie trouwt mijn zoon’. In het programma gaan vijf moeders op zoek naar hun ideale schoondochter en ware liefde voor hun zoons. Ze worden hierbij geholpen door ‘Dr. Love’ Robert ten Brink. De opnames worden op 5 en 12 oktober prime time uitgezonden.

Brabant10
De regionale zender Brabant10 komt met een nieuw programma waarin enkele Novasol-huizen de ‘hoofdrol’ vertolken. Deze zomer vormen ze het decor voor vakantievierende koppels, gezinnen en vriendinnen. Presentatrice Mascha volgt de vakantiegangers op de voet en doet een week lang verslag van hun belevenissen. ,,Een mooie kans om de verschillende gezichten van een vakantiehuis te belichten”, aldus Frans Schoon, Algemeen Manager bij Novasol. ,,Zo neemt Brabant10 de kijker mee naar de mondaine én betaalbare Côte d’Azur en wordt tijdens een citytrip de inspirerende stad Florence aangedaan”.
De reeks afleveringen van Brabant10 wordt begin 2012 uitgezonden.

Over NOVASOL
Met bijna 29.000 individuele vakantiehuizen in 25 Europese landen behoren exclusief tot de Novasol groep, onderdeel van Wyndham Exchange and Rentals van Wyndham Worldwide en is daarmee de grootste aanbieder van vakantiehuizen in Europa. Novasol heeft huizen in o.a. Denemarken, Zweden, Tsjechië, Nederland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Italië, Kroatië, Griekenland en Turkije in portefeuille. Het hoofdkantoor van Novasol is gevestigd in Kopenhagen. De Benelux wordt aangestuurd vanuit het kantoor in Tilburg. Voor meer informatie www.novasol.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.