Bergen kijken in Bergen

Wandelen in het Noorse Bergen is een bijzondere ervaring.


Een wandeling in Bergen op grotere hoogte brengt deze tweede grootste stad van Noorwegen letterlijk in een heel ander perspectief. Elke middag om 15.00 uur start een wandeling vanaf het eindstation van het bergbaantje, Fløibanen. De wandeling van twee uur biedt prachtige, afwisselende uitzichten op de stad, bergmeertjes en de omringende bergen. Tegelijkertijd is het een speelse kennismaking met trollen en sprookjes. Een paar goede wandelschoenen is genoeg voor deze tocht. Wie bij de toeristeninformatie een kaartje koopt voor deze wandeling krijgt daarmee ook vervoer met de trein, een lichte snack, bronwater en een koffie rond het kampvuur. Bergen op zijn best. Meer informatie: www.floibanen.com

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.