Bescherm je hengels tijdens reis

Hengels, maar ook ski's veilig vervoeren...


Een beetje sportvisser beperkt zich niet tot het slootje achter het eigen huis, maar laat zich door zijn hobby naar de meest wilde rivieren/uithoeken van de wereld brengen. Maar, wat doe je dan met je dure hengels in het vliegtuig. Het vervoeren van vishengels is om twee redenen lastig: vanwege hun lengte en vanwege hun breekbaarheid. Met Sportubes worden beide problemen in één klap opgelost. De Sportubes zijn met hun afmetingen namelijk ideaal om meerdere hengels in te vervoeren. Dankzij het high density polyethyleen kunststof waarvan ze gemaakt zijn, zijn ze zowel ijzersterk als superlicht. Wendbare wieltjes en een gemakkelijke treklus maken het vervoersgemak compleet.

Multifunctioneel
Sportubes zijn multifunctionele vervoerskoffers. Er zijn speciale modellen voor het vervoer van meerdere paren ski’s en snowboards en ook voor vliegvishengels. Dankzij de afmetingen passen er meerdere hengels, inclusief molens en los materiaal in de stevig afsluitbare koffers. De Sportubes kunnen zonder problemen op het dak van de auto worden vervoerd en ook vliegmaatschappijen hebben er volgens de producent geen enkel probleem mee. Dankzij de comfortabele treklus en de wendbare wieltjes is het meenemen van de hengels op een drukke luchthaven of bij aankomst bij het hotel ook geen enkel probleem meer.

Niet alleen sportvissers zijn erg tevreden bij het gebruik van Sportubes. Ook vliegmaatschappijen en verzekeraars hebben de Sportubes met open armen ontvangen. Dankzij het gebruik van Sportubes is het vervoer van hengels (maar ook ski’s en snowboards) vele malen gemakkelijker en veiliger geworden. Het aantal claims vanwege beschadigde hengels is dankzij Sportubes verminderd, wat bij alle partijen tot grote tevredenheid heeft geleid. Niets is immers zo vervelend als bij aankomst op de bestemming van de visvakantie er achter te komen dat de hengels onherstelbaar zijn beschadigd. Een verzekering dekt immers achteraf misschien wel de schade, maar de vakantie is er niet mee gered. Met Sportube hoeven sportvissers zich daar in ieder geval geen zorgen meer om te maken. Sportube wordt in Nederland geïmporteerd door de firma Matterhorn BV te Apeldoorn, www.matterhorn.nl

Adviesverkoopprijs van de Sportube Series 1, 2 en 3 is respectievelijk 99,95, 149,95 en 159,95 euro (inclusief BTW).

Reacties

  1. Rob
  2. Sander

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.