Bieden op vakanties


Er is weer een nieuwe site aan het firmament van de vakantieveilingen verschenen: Op www.veilingvakanties.com worden dagelijks verschillende reizen en vakanties van Nederlandstalige aanbieders aangeboden in de vorm van een veiling. De startprijs van een veiling ligt lager dan de gebruikelijke verhuurprijs. Volgens de maker van de site zijn op deze manier kortingen te realiseren die oplopen tot 50%. “Ook aanbieders van veilingen hebben enorme voordelen omdat op deze manier hun niet verhuurde accommodaties of last minutes toch voor een bepaalde prijs verhuurd kunnen worden.”
Er zijn meer veilingsites: www.vakantieveilingen.nl (hier een interview met de mensen achter deze site) en www.hotelkamerveiling.nl. Op de site van Tros Radar wordt gewaarschuwd voor het kunstmatig opdrijven van de prijzen op deze sites. En die andere site – “you move to me, I move to you” – blijkt bij nadere beschouwing geen veilingsite te zijn, maar een last-minute site: www.prijsvrij.nl Missen hier nog veilingsites in dit overzicht? Laat het ons weten: nieuws@elkedagvakantie.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.