Da’s fris! Een ski-binnenschoen

Wel huren, maar toch een "eigen" schoen.


Het Frankrijk Huis biedt haar gasten deze winter een extra service, in samenwerking met SkiSet, volgens eigen zeggen Europa’s grootste ski- en snowboard verhuur organisatie: de introductie van de losse ski binnenschoen. Deze innovatieve, vervormbare binnenschoen is het perfecte compromis voor wintersporters die materiaal ter plaatse willen huren, maar het comfort en de hygiëne van een eigen schoen verlangen. De binnenschoen is geschikt voor alle merken skischoenen en is veel makkelijker mee te nemen op reis. De binnenschoen kost €79, gaat jarenlang mee en is te koop in alle SkiSet winkels in de Franse Alpen.

Binnenschoen op maat
Met de lancering van een op maat gemaakte binnenschoen is het niet meer nodig een paar complete skischoenen aan te schaffen. Het voetbed en zooltje vormt zich geheel naar de voet van de eigenaar bij normaal gebruik. Verder is de binnenschoen gemaakt van duurzaam en warmte isolerend materiaal inclusief een padding van synthetische wol en ondersteunende panelen voor scheenbeen en kuit.

Vooraf huren
SkiSet is een van de grootste berg sport shop netwerken in Europa. Met meer dan 700 winkels in 350 skigebieden heeft SkiSet winkels in bijna alle grote berggebieden in Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Andorra, Italië, Spanje, Bulgarije, Duitsland & Slovenië. Sinds 2009 heeft SkiSet ook shops in Noord Amerika, 70 winkels in de belangrijkste wintersportgebieden in de USA en Canada. SkiSet is een initiatief van voormalig skikampioenen Annie Famose en Leo Lacroix. Elke winter verwelkomen de Skiset winkels ongeveer 1.7 miljoen klanten.
Het Frankrijk Huis biedt speciale SkiSet huurpakketten voor volwassenen en kinderen, tot 40% goedkoper dan ter plaatse. Bovendien is voor kinderen gratis helmhuur inbegrepen. Meer informatie op www.skiset.com en www.frankrijkhuis.nl.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.