Handel in Lego World-kaartjes

Handel in Lego World-kaartjes 9

Lego lokt altijd veel publiek. Hier in Legoland in Billund.


Het Lego World-evenement tijdens de herfstvakantie in de IJsselhallen in Zwolle is jaarlijks goed voor een enorme toeloop van mensen. Dat is een gegeven waar ticketbureau’s nu op inspelen (lees: misbruik van maken). De normale toegangsprijs is 18,50 per persoon, maar de tickebureau’s koopen kaartjes op en verkopen die weer door voor een prijs van 39 euro per persoon, waarmee de prijs meer dan over de kop gaat.

“We hebben er dit jaar zeer bewust voor gekozen om de entree prijzen voor de bezoekers niet te verhogen. We worden nu geconfronteerd met andere online ticket aanbieders die daar op een misselijke manier misbruik van maken”, zegt de organisator van het evenement in regionaal dagblad de Stentor.

Lego World is volgens de organisatie het ‘grootste meerdaags kinderevenement van Nederland en tevens het grootste Lego-evenement van de wereld’. De officiële kaartjes (tegen de normale prijs) worden hier verkocht, zo lang de voorraad strekt (omwille van de veiligheid kunnen er op een gegeven moment niet meer mensen naar binnen).

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.