Kerst op de Keukenhof


Ook in een ander jaargetijde kun je je verbazen op de Keukenhof. Kerst op Keukenhof is namelijk een van de grootste kerstmarkten van Nederland. Van 8 tot en met 11 december vindt alweer de vierde editie van dit grootse evenement plaats op het terrein van Kasteel Keukenhof. Bezoekers kunnen genieten van de kerstsfeer: neem een kijkje in het kasteel, bezoek de kerstmarkt en hoor de Charles Dickens koren die sfeervolle liederen zingen.

Op het voorterrein van Kasteel Keukenhof is een grote kerstfair waar meer dan honderd standhouders hun (ambachts)vaardigheden en producten presenteren vanuit pagodetenten. Op het terrein en in het winterpaviljoen zijn allerlei koude en warme heerlijkheden te verkrijgen. Het gehele terrein wordt met honderdduizenden lichtjes omgetoverd tot een Winterwonderland.

Kerst op Keukenhof is geopend van donderdag 8 tot en met zondag 11 december. De openingstijden zijn op donderdag van 11.00 – 19.00 uur, op vrijdag en zaterdag van 11.00 – 22.00 uur en op zondag van 11.00 – 18.00 uur. Bezoekers betalen € 7,50 per persoon, kinderen tot 12 jaar betalen € 4,- per persoon. Parkeerkaarten kosten € 6,- per auto per dag. Kaarten voor Kerst op Keukenhof zijn te koop aan de kassa en online via onze website: www.kasteelkeukenhof.nl, meer informatie over Kerst op Keukenhof vindt u op www.kerstopkeukenhof.nl.

Kasteel Keukenhof is een 230 hectare tellend, 17e eeuwse buitenplaats in Lisse. Op het landgoed staan diverse rijksmonumenten, waaronder het koetshuis en het kasteel. Op Kasteel Keukenhof zijn er naast 10 medewerkers, circa 130 vrijwilligers werkzaam. Kasteel Keukenhof heeft als missie het kasteel en het landgoed in hun oorspronkelijke staat te herstellen en te behouden voor volgende generaties. Om deze restauratie te kunnen financieren worden allerlei evenementen en activiteiten op het landgoed georganiseerd in verschillende thema’s: Kunst, Cultuur, Flora en Fairs.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.