Madame Tussauds vernieuwt

Madame Tussauds vernieuwt 8
Madame Tussauds, het huis van de beroemdheden, maakt zich op voor een grootschalige vernieuwing waarbij innovatie en interactie voorop staan. De Gouden Eeuw op de 4e verdieping wordt hierbij onder meer vervangen door gethematiseerde ruimtes over geschiedenis en het koningshuis waarbij diverse films en televisieprogramma’s te zien zijn. In de centrale ruimte vindt een heuse ‘A-list party’ tussen alle grote sterren plaats. Deze bijzondere ruimte is tevens af te huren.

De Madame Tussauds beleving wordt hiermee voor de bezoeker vergroot met diverse interactieve acties bij belangrijke beelden. Mensen kunnen zich bijvoorbeeld bij het beeld van Koningin Beatrix verkleden en mogen zelfs plaats nemen op de troon. In de sets van de sterren kunnen persoonlijke fotoshoots gehouden worden en zijn allerlei wetenswaardigheden over de verschillende ‘celebrities’ verwerkt, van een korte quiz tot een verhaallijn, uitgebeeld met foto’s.

De geschiedenis van oprichtster Marie Tussaud en de manier waarop de beelden tot stand komen wordt ook uitgebreider uitgelicht om meer binding met de bezoeker te creëren. Gedurende deze grootschalige vernieuwing blijft Madame Tussauds open, alleen de 4e verdieping is dan tijdelijk gesloten. Zo ondervindt het publiek er weinig hinder van. Op 15 maart krijgt het vernieuwde museum een grande opening.

“Met een kleurrijk verleden – wij entertainen gasten al meer dan 200 jaar – en met een veelbelovende toekomst voor ons, wordt het tijd voor een facelift. In maar liefst twee maanden tijd wordt onze attractie voorzien van een geheel nieuwe look, nieuwe belevingen en technische snufjes die het bezoek aan Madame Tussauds nog indringender zullen maken. Hiermee creëren we voor de (inter)nationale bezoeker een nog grotere beleving tussen de beroemdheden”, aldus Boet Hensen, general manager Madame Tussauds. www.madametussauds.com/amsterdam/

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.