Op kookreis naar Finland

Op kookreis naar Finland 9

Gezellig tafelen in Finland en er nog wat van leren ook.


Er bestaat bijna geen betere manier om door te dringen tot de ware aard van een bestemming. Bezoek eens een typisch lokaal huishouden en ontdek het reilen en zeilen van een Fins gezin. Cosy Finland is een bedrijf dat reizigers deze unieke Finse ervaring aanbiedt. De perfecte manier om door te dringen tot de ware aard van een bestemming als Finland is door het Finse huishouden te leren kennen, zo is de filosofie van de organisatie. Samen met de doorsnee Fin, zijn er pakketten samengesteld waarbij je een kijkje kan nemen in de keuken van het dagelijkse leven.

Tijdens een bezoek aan een Fins huis maak je als reiziger kennis met de culinaire kant van de Finnen. Het driegangen diner is bereidt volgens authentiek familierecept en is gegarandeerd smullen geblazen! Je gastgezin gaat je leren hoe je een typisch Finse Peperkoek moet bakken, die traditioneel met kerst gegeten wordt. Daarnaast laten ze je kennismaken met “glögi”, een warm Fins kerstdrankje met een hartversterkertje erin…. Lekker tegen de Finse kou!

Cosy en steamy
Finser dan dit kun je het haast niet krijgen. De sauna is één van de hoofdelementen in het Finse dagelijkse leven. Samen met de gastheer/dame ga je stap voor stap door de gebruiken van het saunagebruik. Uiteraard ga je zelf ook genieten van de sauna. De meeste programma’s zijn in en om Helsinki, maar uiteraard kan het ook in andere steden. Alle programma’s kunnen op maat gemaakt worden voor grote en kleine groepen met diverse interesses. Meer informatie: http://www.visitfinland.com/

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.