Sawadee lanceert reisblad

Sawadee lanceert reisblad 8
Sawadee Reizen lanceert deze week Trips & Trails, een nieuw tijdschrift met artikelen, tips en nieuwtjes over de reisbestemmingen die de avontuurlijke reisorganisatie aanbiedt. Beleving, inspiratie en puur reizen staan hierbij centraal. Het magazine wordt verspreid onder bestaande en potentiële klanten van Sawadee.

In de stemming komen voor je volgende reis terwijl je door een tijdschrift bladert met inspirerende verhalen over verre landen en sfeervolle fotografie, dat is het idee achter Trips & Trails. ,, Je wordt als het ware aan de hand meegenomen naar onze bestemmingen,” aldus Sandra Terschegget, medewerker Marketing & Communicatie bij Sawadee en verantwoordelijk voor de redactie van Trips & Trails.
Sawadee koos voor Hemels Publishers, uitgever van relatiemedia, om het concept voor het nieuwe magazine te ontwikkelen. Het eindresultaat rolde deze week van de drukpers: een 52 pagina’s tellend reismagazine vol artikelen over reizen. ,,Bij onze reizen staan puur avontuur en beleving centraal,” zo gaat Terschegget verder. ,,Door te werken met interessante achtergrondverhalen, interviews met reizigers en inspirerende fotografie proberen we die pure reisbeleving over te brengen op onze lezers. Ik denk dat we daar aardig in zijn geslaagd!”

Input van de lezer
De lezer speelt overigens een belangrijke rol in het tijdschrift. Het voorwoord wordt steeds geschreven door een gastredacteur, vaak een reiziger van Sawadee. Ook in de artikelen vertellen deelnemers aan de reizen over hun ervaringen in verre en exotische oorden of op Europese bestemmingen. In een fotocollage laten reizigers zien wat volgens heen puur reizen betekent. Verder is er een mooi verhaal te lezen over hoe de liefde tussen twee mensen opbloeide op een Sawadee reis naar Mali. Daarnaast staat het tijdschrift vol met handige tips en leuke reisnieuwtjes, zodat je helemaal in de vakantiestemming kunt komen.

Trips & Trails verschijnt drie keer per jaar en wordt gedistribueerd onder bestaande en potentiële reizigers van Sawadee. Via www.sawadee.nl is het mogelijk een gratis abonnement aan te vragen. Het magazine zal vanaf komend jaar de reisbrochure van Sawadee gaan vervangen.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.