Taiwan viert 100-ste verjaardag

Betoverende schoonheid van Taiwan.
Op 10 oktober 2011 viert Taiwan haar 100ste nationale dag. Om dit jubileum te vieren krijgt iedere buitenlandse toerist die op 10 oktober, Double Ten Day genaamd, in Taiwan aankomt een leuk presentje of typisch Taiwanese lekkernijen aangeboden. Ook als je niet precies op Double Ten Day in Taiwan bent kun je meegenieten van de extraatjes die het jubileumjaar van dit prachtige land te bieden heeft!

Taiwan Gift Coupon
Als je Taiwan in 2011 bezoekt kun je verschillende vouchers zoals metrokaartjes voor Taipei, entreekaartjes voor een pretpark of voor het beroemde National Palace Museum bestellen bij het Toerisme Bureau of ophalen op de luchthaven. Je ontvangt dan de Taiwan Gift Coupon waarmee je ook vouchers krijgt voor Taiwanese souvenirs zoals Oolong thee, ananas cakejes en sleutelhangers.

Hoe het werkt
Stuur een e-mail naar informatie@nunaartaiwan.nl met de reisdatum en de namen van de reizigers en ontvang de Taiwan Gift Coupon per e-mail. De Taiwan Gift Coupons zijn ook verkrijgbaar bij de balies van China Airlines en EVA Air op Schiphol. De Taiwan Gift Coupons zijn geldig tot 15 januari 2012.

Over Taiwan
“Ilha Formosa”, Portugees voor “beeldschoon eiland”,is volgens de legende het eerste dat de Portugezen, onderweg naar Japan, vol bewondering tegen elkaar zeiden bij het zien van dit schitterende eiland. Formosa is door de jaren heen uitgegroeid tot het eiland dat wij nu kennen als Taiwan. Taiwan ligt op minder dan 200 kilometer ten zuidoosten van China. Het land heeft voor ieder wat wils: bruisende steden voor cultuurliefhebbers en levensgenieters en een schitterende natuur voor rustzoekers of sportievelingen. Taiwan is vanuit Nederland goed te bereiken. China Airlines, KLM en Cathay Pacific vliegen dagelijks vanaf Schiphol naar Taiwan, via Bangkok of Hongkong. EVA Air vliegt drie keer per week naar Taipei via Bangkok.
Meer informatie Taiwan: www.nunaartaiwan.nl, www.taiwan.net.tw

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.