Wandelgids voor de herfst

Wandelgids voor de herfst 9

Wandelen in Utrecht.

Slenteren door versgevallen bladeren in kruidig geurende herfstbossen, dan weer diep weggedoken in wollen jassen lopen over wit winterlandschap; de hybride Wandelgids Herfst & winter van de ANWB gidst wandelaars in woord en bewegend beeld over de 28 mooiste routes van het komende seizoen.

 

Op een ijskoude dag vale luchten over zien gaan in het kobaltblauw boven zee: Kwade Hoek op zijn best. Het is de bestemming van wandelroute nummer 27, die al prachtig is in de lente, maar zeker voor liefhebbers van de eenzaamheid van november tot maart een echte aanrader is. Voor het eerst brengt de ANWB een hybride wandelgids uit. Dat wil zeggen dat de traditionele, gedrukte gids verrijkt is met digitale informatie in de vorm van QR-codes. Deze maken de wandelingen via de smartphone onderweg compleet, met filmpjes over bijvoorbeeld spelende dassen, de rugstreeppad en de franjestaartvleermuis, extra informatie over vogelsoorten als lepelaar, korhoen en oeverloper en actuele tips voor evenementen in de regio.

De ANWB vertelt welke route op welk moment het mooist is, voorziet elke wandeling van een uitgebreide beschrijving plus routekaartje en tipt waar de wandelaar extra op moet letten. De volgorde van de wandelingen loopt van eind augustus tot en met maart.

De ANWB Wandelgids Herfst & winter:

  • 28 wandelingen van maand tot maand;
  • 6 tot 16 km lang;
  • duidelijke routekaartjes;
  • tips voor horeca in de buurt;
  • actuele natuurweetjes;
  • en QR-codes met filmpjes over dieren, kunst en natuur op de route.
  • Het formaat van de ANWB Wandelgids Herfst & winter is 14,8 x 21 cm, het aantal pagina’s 144.
  • Deze ANWB Wandelgids kost € 13,95 (ANWB-ledenprijs € 12,95)

De wandelgids wordt verkocht is de ANWB-winkel en in de boekhandel. De uitgave is ook online te bestellen, onder andere via www.anwb.nl/webwinkel.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.