Woezel & Pip-dag in Dierenrijk

Op zondag 18 september krijgen de olifanten, ijsberen en tijgers in Dierenrijk bezoek van de twee vrolijkste hondjes van Nederland, Woezel & Pip. In samenwerking met de Guusje Nederhorst Foundation beleven fans van deze hondenvriendjes een onvergetelijke dag.

Voor één dagje verruilt het vrolijke hondenduo Woezel en Pip hun vertrouwde Tovertuin voor Dierenrijk in Nuenen. Op zondag 18 september organiseert het dierenpark in samenwerking met de Guusje Nederhorst Foundation, de stichting achter de bedenkster van het populaire hondenduo, de Woezel & Pip-dag. Vanaf 13.00 uur kunnen bezoekers genieten van optredens, dans- en trommel clinics en kunnen zij de lieve hondenvriendjes ontmoeten tijdens een meet & greet.

De Guusje Nederhorst Foundation is de stichting die is opgericht ter nagedachtenis aan de bedenkster van Woezel & Pip. De stichting zet zich in voor ‘vergeten kinderen’ uit onder meer opvanghuizen en achterstandswijken. Dierenrijk doneert een bedrag aan de stichting om er voor te zorgen dat nog meer kinderen met een onbezorgde lach door het leven kunnen gaan. Meer informatie is te vinden op www.dierenrijk.nl en www.guusjenederhorstfoundation.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.