Zonsopkomst op 3000 meter hoogte

Zonsopkomst op 3000 meter hoogte 9

Zon bovenop de bergen bekijken?


Hotel Post in Lermoos biedt de mogelijkheid om op 3000 meter hoogte de zonsopkomst te bekijken. Voor vroege vogels is het mogelijk om vanaf de hoogste berg van Duitsland de eerste zonnestralen te zien. Nog voordat de zon aan de einder verschijnt gaat de eerste Tiroler Zugspitzgondel vanaf 6.00 uur al naar boven. Op het panoramaplatform bovenop de Duitse Zugspitze (2962m) aanschouw je het indrukwekkende natuurspektakel. Je ziet hoe de eerste zonnestralen de Alpen verlichten. Van de Zwitserse Piz Bernina en de Italiaanse Ortler tot aan de Oostenrijkse Grossglockner. Daarna kun je in het panoramarestaurant voldaan genieten van een heerlijk ontbijtbuffet.

Informatie
Vertrek Tiroler Zugspitzbahn vanaf € 37,50. Tickets zijn verkrijgbaar bij Hotel Post in Lermoos. Kijk voor een bijpassend hotelarrangement op www.post-lermoos.at. Hotel Post is één van de 25 luxueuze Best Wellness Hotels in Oostenrijk. Het ligt in het hart van de Tiroler Zugspitz Arena in Oostenrijk. Het hotel heet voluit Alpine Luxury Hotel Post**** Superior en bevindt zich aan de zonzijde van de Zugspitze in Lermoos. Het beschikt over een 2000 m2 groot, luxe wellnessparadijs: Rosalpin Spa.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.