Zoover nu ook als tijdschrift


Zoover lanceert vandaag het Zoover Magazine: een digitaal magazine met tips voor een vakantie of dagje uit in de provincie. In het Zoover Magazine vind je restaurants, accommodaties, activiteiten en bezienswaardigheden in Nederland. Beoordelingen van Zoover zijn uiteraard meegenomen in de selectie, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Op Zoover kun je niet alleen beoordelingen van je vakantieaccommodatie achterlaten en raadplegen, maar ook bezienswaardigheden zoals musea, attractieparken en bijvoorbeeld wellnesscentra. Deze vind je dan ook terug in het Zoover Magazine. Het magazine is verdeeld in thema’s zoals Fun4Kids, Relax, wandel- en fietsroutes, uitgaan en cultuur. Wat zijn de leukste winkels in Haarlem? Waar eet je de lekkerste mosselen? Wat zijn de mooiste wandelroutes en waar slaap je als een koning? Het Zoover Magazine geeft antwoord op deze vragen.

Ongeveer elke maand komt een nieuw magazine van een Nederlandse provincie uit. Noord-Holland trapt af. In deze editie vind je naast tips voor activiteiten en accommodaties, ook verschillende steden die zijn uitgelicht en het actuele weerbericht op locatie. De magazine’s zijn seizoensgebonden en zullen regelmatig ge-update worden. Het Zoover Magazine is eenvoudig online te raadplegen en zal in de zeer nabije toekomst voor meer mobiele apparaten beschikbaar zijn.

Ga naar het Zoover Magazine: www.zoovermagazine.nl/nh

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.