App voor hotelboekers

App voor hotelboekers 9
De hotelboekingssite Hotels.com heeft een nieuwe – speciaal voor iPad ontworpen – applicatie gelanceerd. De app kan gratis gedownload worden. Met de app, die beschikbaar is in meer dan dertig talen, kunnen gebruikers wereldwijd 140.000 hotels zoeken en boeken, 20.000 lastminute aanbiedingen raadplegen, meer dan 2.5 miljoen gastenbeoordelingen bekijken en op het laatste moment dichtbij zijnde hotels boeken. Gebruikers kunnen eenvoudig door hotels, foto’s en reviews bladeren, zoekopdrachten sorteren en filteren, favoriete hotels opslaan en een interactieve skyline met wereldwijde monumenten verkennen.

Scott Booker van Hotels.com, zegt: “In april lanceerden wij onze twee smartphone apps, die sindsdien al ruim 1.5 miljoen keer zijn gedownload. Wij verwachten dat deze nieuwe app een grote bijdrage gaat leveren.” De Hotels.com iPad app kan hier gedownload worden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.