Buitenleven op een app


Buitenleven Magazine heeft Nederlands erfgoed hoog in het vaandel staan en besteedt volgens eigen zeggen veel aandacht aan het behoud hiervan. Daarom lanceert Buitenleven nu de Erfgoed App met de mooiste erfgoedadressen van Nederland. Met veel beeldmateriaal en tekstuele inhoud is het Nederlands erfgoed voor het eerst in de geschiedenis op deze manier goed in beeld gebracht.

De app, voor iPad, bevat ruim 130 erfgoedadressen en biedt een uitgebreid overzicht van Nederlands erfgoed in al haar facetten, verdeeld over landgoederen, heerlijkheden, states en buitenplaatsen. Maar ook landschappen, ambachten en typisch Hollandse tradities worden beschreven en met veel beeldmateriaal geïllustreerd. Daarnaast geeft de app tientallen tips voor leuke bed & breakfast-adresjes in de buurt.

De erfgoederen worden gepresenteerd op een interactieve kaart van Nederland. Naast achtergrondinformatie over het erfgoed biedt de app een kijkje op het erfgoed middels fotomateriaal. Ook bevat de app uitgebreide achtergrondverhalen bij een dertigtal erfgoederen: deze verhalen bieden extra beeldmateriaal, leuke anekdotes en ontmoetingen met de bewoners.

De Buitenleven Erfgoed App, is vanaf nu deels gratis verkrijgbaar in de iTunes Store en via deze link te downloaden. De lezer ontvangt 20% van de totale inhoud. Voor €3,99 krijgt de gebruiker toegang tot alle informatie van de app.

De Buitenleven Erfgoed App is een uitgave van Buitenleven Magazine, onderdeel van ANWB Media. Buitenleven Magazine besteed veel aandacht aan het behoud van Nederlands erfgoed.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.