Culinair najaar in Oregon

Culinair najaar in Oregon 9
Wat is fijner dan dit najaar genieten van een culinaire ontsnapping in de prachtige staat Oregon. The Oregon Bounty campagne brengt van 13 tot en met 16 oktober een ware smaaksensatie met zich mee. In de hele staat openen bierbrouwerijen, wijnhuizen, restaurants en hotels hun deuren om bezoekers te laten genieten van de ambachtelijke lekkernijen uit de streek. Dit is het 8e jaar dat Travel Oregon deze campagne inzet.

The Oregon Bounty campagne draagt dit jaar het thema: The Ultimate Escape. Culinaire fijnproevers kunnen in de herfst kennismaken met lokale specialiteiten van Oregon. Tijdens Oregon Bounty worden er in alle regio’s van de staat verschillende festiviteiten georganiseerd voor de bezoekers. Ook kan Portland als de ‘Brewery Capital’ (bier hoofdstad) van Amerika ontdekt worden. Hier worden de beste bieren van Amerika gebrouwen. In diverse wijnhuizen kan men terecht om te proeven van de heerlijke wijnen die de streek kent.

Om de ultieme reiservaring compleet te maken, biedt Evergreen Escapes een vierdaags arrangement aan. Bij dit arrangement hoort bijvoorbeeld: een fietstocht door Portland, het ontdekken van de Colombia River Gorge, het vissen op zalm & krab én het slapen op bijna 3000 meter hoogte op Mt. Hood.

Een aanrader is het om een bezoek te brengen aan Northeast 30th Avenue and Killingsworth Street. Dit is één van de hotste culinaire straathoeken van Portland, waar restaurant Cocotte is gevestigd. In de keuken combineren chef-koks Kat Liebman en Zoe Hackett de Franse keuken met een Noordwestelijke knipoog. Het menu veranderd elke week en er wordt gebruik gemaakt van de meest verse seizoensproducten uit de regio.

Voor meer informatie over Oregon in het algemeen, filmpjes en foto’s kijk op: www.traveloregon.com, en/of op www.youtube.com/traveloregon

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.