Een spa op een schip

Ontspannen aan boord.
Een plek waar je het laatst naar een kuuroord zou zoeken: Midden op zee. Het bestaat… MSC Cruises introduceert namelijk de Aurea Suites; een plek waar rust, prachtige zeezichten en een luxueuze sfeer samengaan in één prachtige locatie. Geniet van de nieuwste verwenbehandelingen, een uitgebreide massage of kom tot rust in de jacuzzi terwijl het schip langs de mooiste plekken vaart.

De Aurea Suites liggen vooraan op het schip, en hebben daardoor niet alleen een panoramisch uitzicht over zee, maar ook directe toegang tot de spa. Bij de suites is een spa-pakket inclusief, waardoor je onbeperkt kan genieten van de sauna en het Turkse bad, én een scala aan wellness behandelingen. Zo bevat het pakket onder meer een Balinese massage, een gezichtsbehandeling, privéconsult met de Spa-dokter én een sessie in het solarium.

De spa aan boord van het schip is geheel in Balinese stijl ingericht: Exotisch hout, natuurlijke stenen en goudkleurige mozaïekjes. Het aanbod massages: van Balinese vierhandenmassages, reflexologie en shiatsu tot warme lavastenen, Thaise massage, lymfedrainage, ontgifting, kruiden- en kaarsmassages, maar ook schedelmassages en speciale massages voor koppels. Bovendien is er een gym met gespecialiseerde instructeurs voor yoga, pilates, stretching, aerobics en latino-danslessen. Maar ook volledige make-upsessies en uitgebreide schoonheidsbehandelingen.

De Aurea Suites zijn aanwezig op de MSC Splendida en Fantasia en dit concept is effectief voor alle afvaarten vanaf 6 november 2011 met de MSC Fantasia en 13 november 2011 met de MSC Splendida. Vanaf € 979,- per persoon per week (8 dagen).

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.