Gratis naar Madurodam


Kinderen tot en met 11 jaar hebben in de herfstvakantie gratis toegang tot Madurodam. Het park telt de laatste twee weken van oktober met allerlei leuke activiteiten af naar de tijdelijke sluiting.

Zoals twee weken geleden al aangekondigd gaat Madurodam van 1 november 2011 tot en met 31 maart 2012 wegens verbouwing dicht voor het publiek. In die periode ondergaat het park, dat volgend jaar het 60-jarig jubileum viert, een metamorfose. Tot 1 november kan iedereen nog één keer genieten van het oude Madurodam. De evenementenlocatie blijft voor het zakelijke publiek wél geopend.

Kinderen tot 12 jaar hebben onder begeleiding van een volwassene gratis entree van zaterdag 15 tot en met maandag 31 oktober. De actie geldt voor maximaal vier kinderen per volwassene.

Activiteiten
Naast gratis toegang voor kinderen biedt Madurodam in de herfstvakantie een afwisselend muziekprogramma met optredens van het meerstemmig zangkoor de Madurodames, een oud-Hollands draaiorgel en een accordeonist. Daarnaast zijn er allerlei aanbiedingen in de winkels en restaurants.

Meer informatie over de actie en programmering is te vinden op de website www.madurodam.nl/herfstactie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.