Griezelen in België


Een 4D-griezelshow is een nieuw element van de Halloween-festiviteiten die Bobbejaanland net over de grens in België van 22 oktober tot 6 november houdt. Heksen, weerwolven, zombies en vampieren nemen hun intrek in het cowboydorp, dat is omgetoverd tot een spookstad. Nieuw is de theatershow VAMPires van Nederlandse wereldkampioene stage illusions Sittah Koene, naast de diverse andere animaties (dagelijks van 13u tot 16u).

VAMPires is een show die ondersteund worden door 4D-elementen. Iedere bezoeker voelt letterlijk de magie. Het is een nieuwe manier om een live show te beleven. De 30 minuten durende show zal meermaals per dag te zien zijn in de Bobbejaanland theaterzaal

Op zaterdag 29 oktober is Bobbejaanland uitzonderlijk lang open tot 22.00u voor de FUZZ! Halloween Nocturne, georganiseerd in samenwerking met jongerenzender JIM. VJ’s Eline en Sean presenteren diverse artiesten zoals Bandits, Kevin, en Lasgo. DJ’s Peter Luts, F.R.A.N.K. en Dimi verzorgen ieder op hun beurt stevige danssets. Met deze optreden, sfeervolle verlichting én een vuurwerk kan het een mooie avond worden.

Op zondag 30 oktober organiseert een grote telecomoperator in Bobbejaanland zijn klantendag. ’t Plezantste Land is die dag exclusief open voor 15.000 klanten die hun ticket reeds geboekt hebben. Het park dus niet toegankelijk voor mensen die hiervoor geen ticket hebben.

Informatie: Bobbejaanland, Olensteenweg 45, 2460 Lichtaart. Website: www.bobbejaanland.be

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.