Kerst met Duffy en Disney

Kerst met Duffy en Disney 8

Duffy is een nieuw karakter in Disneyland deze kerst.


Van 7 november 2011 tot en met 8 januari 2012 staat Disneyland Paris in het teken van “Disney’s Betoverende Kerst”. Tijdens deze twee maanden verwelkomen Mickey en al zijn vrienden de Kerstman in het Disneyland Park, schitteren de daken van het Kasteel van Doornroosje dankzij ontelbaar veel twinkelende lichtjes, dwarrelen duizenden sneeuwvlokjes neer op Main Street U.S.A. en biedt Town Square thuis aan de prachtig verlichte Kerstboom. Er is een nieuwe show met Prinses Aurora, verder opent het Prinsessen Paviljoen in Fantasyland én komt de nieuwste vriend van Mickey en Minnie, Duffy de Disney Beer, naar Disneyland Paris.

Duffy de Disney Beer
Duffy is niet zomaar een beer, hij is speciaal door Minnie gemaakt voor Mickey. “Toen Mickey zich aan het voorbereiden was voor een lange reis op zee, vond Minnie dat Mickey een vriend nodig had zodat hij niet alleen zou zijn tijdens zijn reis. Mickey noemde de kleine beer Duffy en ze werden meteen dikke vrienden! Samen reisden ze de hele wereld over”, zo luidt de tekst uit een nieuw verhaal.
Bezoekers kunnen Duffy elke dag in het Disneyland Park ontmoeten. Met Mickey aan zijn zijde gaat Duffy al zijn nieuwe vrienden begroeten op Main Street, U.S.A., waar hij vanaf deze Kerst elke dag te bewonderen is in de Once Upon a Dream Parade. Ook is Duffy eregast tijdens de Christmas Tree Lighting Ceremony, waarbij alle lichtjes in de boom worden ontstoken.

Vanaf 7 november 2011 ontvangen de Disney Prinsessen de bezoekers in een geheel nieuwe omgeving. Het Prinsessen Paviljoen ligt naast de “it’s a small world” attractie en hier nodigen Belle, Assepoester, Aurora en alle andere Prinsessen de bezoekers uit voor een koninklijk onthaal. Tijdens deze ontmoeting kunnen de bezoekers een foto laten maken met één van de Prinsessen.

De Kerstman heeft dit jaar wederom zijn werkplaats in het hart van Disneyland Paris opgezet om hier alle verlanglijstjes van volwassenen en kinderen in ontvangst te nemen. Zijn postkantoor is geopend tot en met 25 december 2011. Daarnaast heeft de Kerstman samen met Duffy de Disney Beer ook een rol in de Parade. De Kerstman sluit de Parade af in een kleurrijke slee en nodigt iedereen uit om samen met hem en de elfjes kerst te vieren.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.