Kitzbüheler Alpen: gratis dalliften

Kitzbüheler Alpen: gratis dalliften 9

Ook buiten de pistes valt genoeg te beleven.


Met ruim 1.000 km aan piste zijn de Kitzbüheler Alpen (Tirol) een van de grootste skiregio’s van Oostenrijk. Meer dan 440 km aan eenvoudige pistes maken dit gebied een ideale bestemming voor beginners en families die het graag wat rustiger aan doen. De vlakke pistes vormen de perfecte ondergrond om het skiën of snowboarden snel onder de knie te krijgen. Ook voor wie niet veel te besteden heeft, maakt de Kitzbüheler Alpen een wintersportvakantie nu nog aantrekkelijker, in het dal zijn namelijk de liften voor kinderen en beginners gratis.

In het Kitzbüheler skigebied staan zes gratis liften, verse sneeuw en mooie vlakke pistes in het dal ter beschikking om alle beginners, zowel jong als oud, zich thuis te laten voelen op de piste. De gevorderde wintersporter heeft, met een 3-daagse Kitzbüheler Alpen AllStarCard skipas voor € 126,- per volwassene en € 63,- per kind, toegang tot tien skigebieden: Kitzbühel, SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental, St. Johann

De vakantieregio’s St Johann in Tirol, Oberndorf, Kirchdorf en Erpfendorf hebben tot en met 23 december 2011 en van 25 maart tot en met 9 april 2012 een familieaanbieding samengesteld. Bij een boeking van 3 of 4 nachten in een van de vakantieregio’s is de 2- of 3-daagse skipas voor het skigebied St Johann in Tirol/Oberndorf gratis. De Kitzbüheler Alpen is ook favoriet voor niet-skiërs. Want buiten de pistes vinden families een gevarieerd programma van rodelbanen tot paardrijden en een husky ranch. De Kitzbüheler Alpen (in 2010 gekozen tot ‘s werelds beste skiregio) is met 1.087 km pistes, 356 gondelbanen en liften en 100 gemarkeerde skiroutes één van de grootste en populairste wintersportgebieden van Europa. De Kitzbüheler Alpen is de eerste grote skiregio in Oostenrijk en direct via de afslag Kufstein Süd zonder Autobahnvignet te bereiken.

De consument vindt meer informatie op www.kitzalps.com/nl en bij Kitzbüheler Alpen Marketing, tel.: +43 5356 647 48, info@kitzalps.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.