Knuffel-iglo in Oostenrijk

Loungen bij de Kristallhütte


De Kristallhütte in Oostenrijk heeft dit wintersportseizoen iets nieuws: Knuffel-iglo’s met warmwaterbedden, waar je samen naar de sterren kunt kijken. Het is een van de pogingen om het skigebied Ski-optimal Hochzillertal om het beste skigebied ter wereld te zijn. De 181 kilometer piste liggen in een van de tien sneeuwzekerste skiregio’s van de Alpen en kunnen bovendien voor 90% kunstmatig besneeuwd worden. Zelfs de acht kilometer lange Stephan Eberharter Goldpiste en de langste kunstsneeuw dalafdaling van het Zillertal van Öfelerjoch (11 km) zijn volgens de plaatselijke middenstand tot het eind in topvorm.

Direct bij de opening gaat het er meteen heet aan toe in de Kristallhütte: de Grand Opening (03.12.11) biedt dj’s en house beats met champagnebubbels. De ‘House und Hof’ Dj Hoody bedient de draaitafels en presenteert de nieuwe cd Alpine Grooves Vol 3. Overigens is er bij de Kristalhütteiedere woensdag en zaterdag het thema ‘Sound of the mountain’. Een echte ‘hoogvlieger’ in de Kristallhütte is de opening van de expositie met Hans ‘The Birdman’ Langer
onder de titel ‘The birds – flying high’ (08.12.11). Het is een bereisde mediakunstenaar met kennis op het gebied van schilderen, objecten, installaties, presentatie, kostuums, tekst en design thuis.

Zonnebaden en knuffelen kan ook buiten in januari, februari en maart op de verwarmde waterbedden in de outdoor-lounge. Meer informatie: www.ski-optimal.at en www.kristallhuette.at

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.