Kwaliteitsjagers van Finnair

Yuval Golan, lid van de groep Quality Hunters2, specialiteit: Socialising


Na de succesvolle Quality Hunt van 2010 start Finnair vandaag in samenwerking met Helsinki Airport het tweede seizoen van het kwaliteitsonderzoek “The Quality Hunt”. De komende 2 maanden maken 7 nieuwe “Quality Hunters” een reis door Europa, Azië en de Verenigde Staten om de kwaliteit van de Finse luchtvaartmaatschappij en luchthaven te testen. Het doel van “Quality Hunters season 2” is het herpositioneren en promoten van de voordelen die de internationale vluchten van Finnair en Helsinki Airport met zich meebrengen. Voor iedereen met een oog voor kwaliteit en een liefde voor reizen is er goed nieuws; er is namelijk nog 1 plek over voor een Quality Hunter…

Gisteren zijn tijdens een persconferentie de 7 nieuwe Quality Hunters van Quality Hunters Season 2 door Finnair en Helsinki Airport voorgesteld aan de pers. Uit 2000 wereldwijde inzendingen zijn deze 7 Hunters geselecteerd om de komende maanden Finnair en Helsinki Airport te representeren en om de kwaliteit van de services te bepalen. Om iedereen te bedanken voor de inzendingen is er besloten om voor de laatste week van het Quality Hunters seizoen 2 een 8ste Quality Hunter aan te nemen. Deze 8ste Hunter zal door de 7 Quality Hunters worden geselecteerd uit de online deelnemers.

De Quality Hunters zijn onderverdeeld in 7 categorieën wat inhoudt dat elke Hunter zich focust op een andere richting. Zo richt Yuval Golan uit Israël zich op de categorie “Socialiseren”. Mette Frøkjær Hansen, uit Denemarken is verantwoordelijk voor de categorie “Services” en de Finse Mirva Lempiäinen zal zich de komende maanden richten op de categorie “On the Move”. Tomas Spohn, afkomstig uit Berlijn, richt zich op de categorie “Entertainment” en Sanjoo Malhotra, uit Stockholm, op “Eten en Drinken”. Voor Françoise Lin, uit Parijs, ligt de focus op “Business Travel” en de Japanse Asami Nagai zal zich richten op de categorie “Shopping”. Vanaf vandaag vliegen deze 7 kwaliteitsexperts gedurende 2 maanden met Finnair vanaf Helsinki Airport naar verschillende bestemmingen in Europa, Azië en de Verenigde Staten. Hun bevindingen delen zij met de rest van de wereld via de Quality Hunters website www.qualityhunters2.com.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.