Laatste theaterkaarten krijgen


Op 20 oktober vindt de lancering van lastseats.com plaats. Last Seats is het eerste platform dat er in slaagt om op iedere locatie in Nederland een overzicht van het uitgaansaanbod te bieden. Inmiddels hebben ruim zestig theaters zich aangesloten, zoals Koninklijk Theater Carré Amsterdam, De Rotterdamse Schouwburg, Theater Het Vrijthof Maastricht, De Meervaart Amsterdam, Lucent Danstheater Den Haag, Parktheater Eindhoven, Het Rabotheater Hengelo, Keizer Karel Podia Nijmegen, Koninklijke Schouwburg Den Haag, Het Oude en Nieuwe Luxor Theater Rotterdam en de Stadsschouwburg Utrecht.

Last Seats is in het leven geroepen voor iedereen die spontaan zin heeft in een avond uit. Het mobiele platform biedt consumenten de mogelijkheid om via de (mobiele) website vier dagen voor de dag van de voorstelling kaarten te bestellen. Daarnaast biedt de website uitkomst voor Nederlanders die tijdens een weekend weg willen weten wat er in het dichtstbijzijnde theater te beleven is.

Oprichter Sjoerd Bakker is de eerste in Nederland die het is gelukt om het systeem van Last Seats te koppelen aan het ticketsysteem van verschillende theaters in Nederland. Doordat deze systemen gesynchroniseerd zijn kunnen de reserveringen die op het laatste moment worden afgezegd alsnog worden verkocht. De dienst is eenvoudig ingericht. Men selecteert een stad, kiest één of meerdere genres en krijgt het overzicht te zien van de stoelen die op dat moment beschikbaar zijn. Vervolgens kunnen kaarten direct gekocht worden voor de standaard prijs. www.lastseats.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.