Luxe in Lagos

Luxe in Lagos 10
Het Federal Palace Hotel van Sun International, gelegen in de hoofdstad Lagos van Nigeria, is een prima uitvalbasis om deze stad vol cultuur en schitterende natuur te ontdekken. Het hotel is gelegen op Victoria Island en de gasten kijken uit over de Atlantische Oceaan. Er zijn in totaal 173 kamers.

Er is meer dan genoeg te doen in de stad. Leer de Nigeriaanse muziek, mode, dans en taal kennen en ontdek Lagos, de grote metropool, de geschiedenis en de mooie architectuur. Enkele van de populaire attracties in en rond de stad zijn:

  • Vibey clubs en bars waar live muziek van traditionele Nigeriaanse muziek tot jazz en modern ten gehore wordt gebracht
  • Victoria Island, waar The Federal Palace ligt, beslaat een chique wijk in een buitenwijk van Lagos. In deze wijk kan men lekker shoppen of naar de bioscoop.
  • Bezoek een van de trendy stranden – een dagje lekker ontspannen en genieten van de Nigeriaanse zon
  • Lagos Island, hier vindt u de grootste markten van de stad, zoals de Jankara Markt.
  • Voor wie van geschiedenis houdt moet naar Didi en het Nationaal Museum op Lagos Island
  • De centrale moskee en het Oba paleis zijn een bezoekje waard, voor religie-, architectuur- en cultuurliefhebbers.
  • Voor wie de natuur liever opzoekt moet naar het Lekki Conservation Centre en Murtala Muhammed Memorial Botanical Garden. Hier kan men kennismaken met de lokale flora en fauna.

Relaxen na een lange dag
Wie na een dag in het stadsgedruis tot rust wil komen in het hotel kan naar het zwembad, het restaurant of de sportschool. Het hotel beschikt over 2 tennisbanen en een 18 holes adventure golfbaan. Voor kinderen is er een speeltuin met trampolines, klimrekken en schommels, een outdoor circuit en rond het hotel ligt een joggingtrail. De sportschool is modern en goed uitgerust en het restaurant biedt een grote diversiteit aan gerechten van zowel internationale als de lokale Nigeriaanse keuken. Voor meer informatie, kijk op http://www.suninternational.com/

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.