Schwarzenegger heeft eigen museum


Het nietszeggende Oostenrijkse plaatsje Thal heeft zichzelf op de kaart gezet. Dit weekend werd er namelijk het Arnold Schwarzenegger-museum geopend. Thal is de geboorteplaats van de voormalig bodybuilder, acteur en gouverneur van de Amerikaanse staat Californië. Schwarzenegger was voor de gelegenheid overgevlogen naar Europa en aanwezig bij de opening. Hij noemde het museum “een symbool van wilskracht en een bevestiging van het feit dat iedereen een kans heeft”. Hij onthulde ook een bronzen standbeeld van hemzelf als jonge bodybuilder. Wel vreemd: In zijn toespraak noemde hij zijn trouwerij een van de vele dingen waaraan hij met veel plezier terugdenkt. Maar…Schwarzenegger en zijn vrouw Maria Shriver zijn bezig te scheiden.


Grotere kaart weergeven

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.