Speciale vlucht opent wintersportseizoen

Speciale vlucht opent wintersportseizoen 8

Met Roxette in de sneeuw.


Goed nieuws voor wintersportfans. transavia.com haakt in op de start van het wintersportseizoen in het populaire Ischgl en zet een toestel in naar Innsbruck, speciaal voor het openingsweekend. Zoals ieder jaar is de winteropening van Ischgl (Paznaun-Tirol) een groots evenement, met als hoogtepunt een concert in de sneeuw. Op zaterdag 26 november staat de poplegende ‘Roxette’ op het podium. Een dag eerder, vrijdag 25 november starten de liften in het skigebied.

De vlucht van transavia.com heeft een gunstig schema waardoor je vrijwel 3 volle dagen kunt wintersporten: vertrek op vrijdagochtend vanaf Schiphol en retour vanaf Innsbruck op zondagavond. Een retourticket kost € 99,- inclusief tax. De Ischgl/Paznaun Tourist Board stelt een speciaal arrangement samen, bestaande uit 2 overnachtingen, transfer, concert en skipas. Prijs vanaf € 175,-.

Roxette, de uit Zweden afkomstige popgroep, zorgt voor een show op zaterdagavond. Ischgl staat bekend om haar grote popconcerten. Met dit concert krijgt Roxette een plaats op de indrukwekkende lijst van artiesten die in Ischgl hebben opgetreden. Eerder stonden onder andere Rihanna, Pink!, Elton John, Lionel Richie en Katy Perry op het podium in Ischgl.

Ischgl is een onderscheidende wintersportbestemming. Niet alleen vanwege het trendy lifestyle karakter, maar ook dankzij de sneeuwzekerheid, de grootte van het gebied en de geavanceerde liften. Circa 90% van de pistes ligt boven de 2.000 meter, waardoor je zeker bent van goede sneeuwcondities van eind november tot begin mei. Met meer dan 238 km piste van de Silvretta Arena, behoort Ischgl/Samnaun tot de grootste aaneengesloten wintersportgebieden van de Alpen. Consumenten vinden informatie over Ischgl en de arrangementen op www.ischgl.com Retourtickets kunnen worden geboekt op www.transavia.com

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.