‘Topcamping’ op hoogste berg van Duitsland


De Zugspitze is met zijn 2962 meter de hoogste berg van Duitsland. Omgeven door bergtoppen, bossen en alpenweiden ligt aan de voet van deze berg Camping Tiroler Zugspitze. In dit prachtige gebied op de grens van Duitsland en Oostenrijk zijn heel wat sportieve mogelijkheden, waaronder wandelen, fietsen, mountainbiken, skiën en bergbeklimmen. Ook is er een 9 holes golfbaan aanwezig in de directe omgeving. De camping kent uitgebreide voorzieningen, ook voor kinderen.

De camping, die ook tijdens het wintersportseizoen geopend is, heeft privé douchecabines, afzonderlijke sanitaire voorzieningen voor kinderen met minidouches en mini-wc’s, tienerruimte, minimarkt en een internetpunt. Verder beschikt de camping over een groot, overdekt zwembad met verwarmd buitenbad. De Vitaalwereld is voorzien van een sauna en stoombad. Ook zijn Hot Stone en andere massages te boeken. Men kan gebruik maken van een poolbar, sauna, Turks bad, whirlpool, Kneippbad, massage, solarium en fitnessruimte. Voor kinderen is er een avontuurspeeltuin met klim- en glijtoren, reuzentrampoline, superzandbak, mini-klimhuis en trapcarbaan.

Informatie
FamilienResort Tiroler Zugspitze, Obermoos 1, 6632 Ehrwald, Oostenrijk, Tirol, Websites : www.zugspitze.at en www.zugspitze-resort.at.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.