Twitteren met Roompot

Twitteren met Roompot 9

In de Herfstvakantie naar een Roompothuisje?


Roompot Vakanties, aanbieder van bungalowvakanties in Nederland, start vandaag (woensdag 12 oktober 2011) met een grootscheepse Twitteractie. Het principe is simpel: de zogenaamde tweeps (mensen op Twitter) wordt gevraagd @Roompot te volgen en het bericht over deze actie te retweeten. Onder alle deelnemers wordt een prijzenpakket met o.a. vakanties en wellness-dagen verloot.

Roompot Vakanties is op 12 oktober 2011 op de kop af een jaar actief op social media gebied en heeft inmiddels een grote online community opgebouwd. Reden voor een feestje en daar kunnen alle volgers van Roompot op Twitter van profiteren. Op dit moment is er bij Roompot één medewerker die zich full time met social media bezighoudt. Meer informatie vindt u op www.roompot.nl/twitteractie

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.