Van Boeda naar Pest per amfibiebus

Met de bus te water.


Boedapest heeft de allure van een ware westerse metropool. De Donau doorsnijdt de stad in twee delen: het heuvelachtige Boeda en het vlakke Pest. Boeda is befaamd vanwege haar vele burchten. Het drukke Pest wordt door velen beschouwd als hét centrum van Boedapest. Een leuke manier om de Donau over te steken regel je via Stedentrips.nl: de River Ride per amfibiebus. Het is een bijzonderesightseeing, waarbij je na 45 minuten letterlijk met de bus in de Donau plonst. Vervolgens maak je nog 45 minuten een rondvaart over deze eeuwenoude rivier.

Waar te verblijven?
3-daagse vliegreis met KLM naar Designhotel La Prima Fashion****, inclusief River Ride. Designhotel La Prima Fashion is een fraai en gloednieuw 4-sterren designhotel in het hart van Boedapest. Het ligt centraal in het stadsdeel Pest, om de hoek bij de beroemde winkelstraat Váci utca.

Hotel La Prima Fashion**** inclusief KLM-vlucht, logies en ontbijtbuffet en ticket voor de River Ride over de Donau, boek je op www.stedentrips.nl vanaf € 251,- per persoon. Deze aanbieding geldt op basis van 2 overnachtingen.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.