Video-reportages Franse Steden

Video-reportages Franse Steden 9
Vanaf nu is de serie films over de Franse steden te zien op de website van het Frans Bureau voor Toerisme. De films zijn deze zomer gemaakt in het kader van de campagne van het Frans Bureau voor Toerisme. De video’s hebben een duur van ongeveer 3 minuten en hebben als doel de Franse steden op een ludieke manier te promoten.

De presentator, Igmar de Haan brengt verschillende steden in beeld ter promotie van korte stedenvakanties naar Frankrijk. De video’s zijn gemaakt rondom drie verschillende thema’s; geschiedenis, wijn & gastronomie en activiteiten in de stad. Ook geeft de presentator tips en ideeën voor de steden Amiens, Le Havre, Lille, Montpellier, Nancy, Nantes, Nice, Parijs, Rennes en Toulouse.

Daarbij wordt er een persoonlijk tintje aan de video’s gegeven door middel van interviews met locals. Alle gemaakte video’s zijn te bekijken op de website van het Frans Bureau voor Toerisme: www.franceguide.com/stedenvideos

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.