App voor wintersporters


Met SKI ATLAS for iPad wordt een lawine aan wintersport informatie toegankelijk. Ruim 250 skidorpen en 150 skigebieden zijn up-to-date en voorzien van uitgebreide beschrijvingen. Met deze wintersportapplicatie beschikt de wintersporter altijd over de nieuwste pistekaarten, HD foto’s en recensies. Vanzelfsprekend is de app ook voorzien van bestemmingswijzer, webcams en actuele weersverwachtingen en sneeuwhoogtes.

De eerste 25 dorpen op SKI ATLAS for iPad zijn gratis te downloaden zodat de app eerst eens rustig bekeken kan worden. Vervolgens kan men voor het bedrag van €1,59 beschikken over alle 250 skidorpen in Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Duitsland, Tsjechië, Noorwegen en Andorra.

De bestemmingswijzer maakt het mogelijk om makkelijk en snel een wintersportbestemming te vinden die bij de voorkeuren van de wintersporter past. Wanneer de gebruiker zijn of haar wensen doorvoert veranderen de resultaten realtime mee. Op zoek naar een familiebestemming ? Of naar een off-piste skigebied? Naarmate er specifieker gezocht wordt, slinkt het aantal resultaten tot precies die bestemmingen overblijven die er voor de gebruiker toe doen. Op basis van de uitgebreide beschrijvingen, foto’s, recensies en andere informatie kan vervolgens besloten worden of dit skigebied hem of haar op het lijf geschreven is.

Als de plaats van bestemming bekend is kan die via Facebook direct gedeeld worden met vrienden en familie. Ook het reisgezelschap moet immers weten welk skigebied het is geworden en hoe het met sneeuwcondities staat. Met SKI ATLAS for iPad plaatst men eenvoudig berichten op Facebook om iedereen op de hoogte te houden van de plannen en wintersportvoorbereidingen.

De SKI ATLAS is ook nog altijd verkrijgbaar in een print-versie. De 2012 versie van dit naslagwerk voor wintersporters in Nederland en België ligt nu in de winkel voor €24,95. Alle Europese skidorpen en –gebieden zijn voorzien van uitvoerige beschrijvingen, foto’s, pistekaarten en skipasprijzen. Nieuw zijn de themapagina’s waarin dorpen die eruit springen op het gebied van après-ski, uitdaging, sneeuwzekerheid en kindvriendelijkheid worden uitgelicht. De SKI ATLAS 2012 is online te bestellen bij Bol.com en Anwb, daarnaast is hij bij alle Nederlandse en Vlaamse boekhandels verkrijgbaar.
Meer informatie: www.skiatlas.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.