Cruise met de ANWB


De ANWB heeft Cruise Travel overgenomen. Cruise Travel, gevestigd in Putten, is een gespecialiseerde aanbieder van cruises over de hele wereld en heeft volgens eigen zeggen een leidende positie in de Nederlandse markt. De activiteiten van Cruise Travel sluiten goed aan bij de vakantie-interesse van ANWB-leden en is een goede uitbreiding op het assortiment aan reizen dat de ANWB biedt, aldus de organisatie.

“Cruise Travel heeft altijd vooropgelopen in de ontwikkeling van de markt voor cruises in Nederland met haar eigentijdse en directe benadering van de consument. De markt is mede hierdoor in de laatste 5 jaar meer dan verdubbeld en de ANWB en Cruise Travel verwachten dat deze groei ook de komende jaren zal aanhouden”, aldus de ANWB in een verklaring.

“De cruisemarkt is verbreed van luxe cruises naar de Caraïben voor senioren, naar cruisevakanties voor verschillende doelgroepen (jong en oud, gezinnen) met verschillende wensen. Er zijn steeds meer afvaarten vanuit Nederland en meer cruises in het Middellandse zeegebied en naar Scandinavië. De overname heeft voor de 80 medewerkers van Cruise Travel geen personele consequenties. Cruise Travel blijft als zelfstandig geleide dochteronderneming voortbestaan en ook onder eigen naam cruisevakanties aanbieden. Daarnaast wordt het assortiment van Cruise Travel aangeboden via de ANWB-winkels en anwb.nl. Het huidige management blijft aan. Cruise Travel blijft in Putten gevestigd.”

Andere touroperators van ANWB, 100% dochterondernemingen binnen ANWB Reizen zijn: FOX Vakanties, Pharos Reizen, Pin High Golftravel, SNP Natuurreizen, Travelhome en ANWB kampeerreizen. Meer informatie over Cruise Travel op www.cruisetravel.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.