Expositie Khadaffi

Expositie Khadaffi 11
GPD-verslaggever Harald Doornbos toont in december in Breda zijn oorlogsbuit uit Libië. Doornbos laat huisraad zien die hij wegnam uit twee woningen van de voormalige dictator voordat de panden vernield werden door de opstandelingen. De expositie is van 2 tot en met 16 december te zien in het Kickstart-gebouw aan de Catharinastraat in Breda.
De regionale dagbladen van Wegener schreven vandaag over de expositie onder andere dat er foto’s, documenten, kleding (bijv. een Iron Maiden T-shirt), huisraad, een kattenpaspoort van Doudi, een lijst met fotomodellen uit de Oekraine en een poesiealbum van een dochter van het echtpaar Khadaffi te zien zal zijn. De expositie gaat ook naar Keulen en New York. “Materiële waarde hebben de voorwerpen nauwelijks, historische waarde des te meer”, zegt Doornbos zelf.

Een beeld van het inrichten van de expositie staat hier onder:

En zo ziet de expositie er uit:

0

No Responses

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.