Fietsen in Taiwan…kan!


Taiwan blijkt een prima bestemming voor een fietsvakantie te zijn. Dat wordt jaarlijks bijvoorbeeld bewezen tijdens het Taiwan Cycling Festival dat wordt georganiseerd door het Taiwan Tourism Bureau. Een hoogtepunt van het festival is de Taiwan Cup. Dit is een 200 kilometer lange straatrace.

En ben je na een dag fietsen moe en hongerig? Breng dan eens een bezoek aan een van de vele avondmarkten en geniet van de lokale sfeer. Met de vouchers van het Taiwan Tourism Bureau wordt het een feestje. Een tour over een avondmarkt in Taiwan is één groot avontuur. Elke stad in Taiwan heeft meerdere unieke avondmarkten. Niet alleen leuk voor toeristen, ook de lokale bevolking geniet van deze bruisende atmosfeer. Naast heerlijk en goedkoop eten, worden er op de markten ’s morgens ook kleding, schoenen, souvenirs en nog veel meer dingen verkocht. De vouchers zijn via de website van Taiwan Tourism Bureau te bestellen.
Taiwan is vanuit Nederland goed te bereiken. China Airlines, KLM en Cathay Pacific vliegen dagelijks vanaf Schiphol naar Taiwan, via Bangkok of Hongkong. EVA Air vliegt drie keer per week naar Taipei via Bangkok.
Meer informatie Taiwan: www.nunaartaiwan.nl, http://www.taiwan.net.tw

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.