Goedkoop reizen met Travelshopping

Goedkoop reizen met Travelshopping 9

Een hippo is de mascotte van de nieuwe reissite.


Houd voor “dikke vette vakantiedeals” vanaf vandaag de kogelronde hippo van Travelshopping.nl
in de gaten, zo propaganderen de makers van deze nieuwe reissite. Op deze site worden dagelijks vakantiedeals geveild. Van vliegreizen tot autovakanties en van stedentrips tot hotelarrangementen: Travelshopping.nl belooft aan de hand van een persoonlijke profiel de beste vakantiedeal uit te zoeken.

Wie een profiel aanmaakt op Travelshopping.nl ontvangt per mail, op zijn tablet of mobieltje de dagaanbiedingen. Travelshopping.nl stelt vijf keer per week een dagaanbieding samen die op deze manier direct bij de juiste vakantieganger in spé terecht komt.

“Voor een vakantieaanbieding op maat ben je bij Travelshopping.nl op het beste adres”, aldus Managing Director Ronald van Dam. “Of je nu op zoek bent naar zon, zee of strand, een weekendje weg of een heerlijk dagje wellness. Voor alles wat we doen zijn de toetsingscriteria genot, gewin en gemak. Door gebruik te maken van persoonlijke profielinformatie en slimme technologie sluit ons reisaanbod naadloos aan op de wens van onze bezoeker. Je bent met Travelshopping.nl, anders dan bij bestaande aanbieders, dus als eerste op de hoogte van beste vakantiedeals zonder een overvolle mailbox”.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.