Huwelijk oldtimer-verhuurders

Rondreis door Califonië met een historische camper.


Vintage Road Trips, actief in de oldtimerverhuur voor uitstapjes en vakanties, heeft overeenstemming bereikt over de overname van 100% van de aandelen van Happylittlecamper.nl. Happylittlecamper.nl is actief in de verhuurmarkt van klassieke Volkswagen Campers voor particuliere vakanties en zakelijke promoties.

Deze overname betekent een grote verbetering van haar marktpositie in de verhuurmarkt van klassieke Volkswagen Campers. De totale omvang van het wagenpark van Vintage Road Trips stijgt nu tot meer van 50 klassieke voertuigen.

Yvonne Hiemstra van Happylittlecamper.nl besloot haar onderneming in de etalage te zetten nadat haar bedrijf naar eigen zeggen is overdonderd door het succes. Hiemstra: “Wat begon als leuke nevenactiviteit, groeide mede door onze hoge kwaliteitsstandaard al snel uit tot een serieuze onderneming. Het bedrijf is nu niet meer te combineren met al mijn andere activiteiten, vandaar dat is gezocht naar een geschikte overnamekandidaat. Gelukkig hebben wij deze nu gevonden.”

Klanten van Happylittlecamper.nl zijn door Hiemstra persoonlijk op de hoogte gebracht. Mark Hukema van Vintage Road Trips geeft aan: “Wij zullen op dezelfde goede voet verder gaan. Net als op onze andere verhuurpunten (Provence en Californië, red), geven wij ook in Amersfoort voorrang aan persoonlijk contact en een zeer hoge kwaliteit van het voertuig en de beleving”.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.