Isola 2000 viert feestje

Fotocredits: © ATOUT FRANCE/Jean François Tripelon-Jarry


Deze winter viert het Franse wintersportgebied Isola 2000 haar veertigjarig bestaan. Een mooie reden om dit skigebied eens in de schijnwerpers te zetten. Het hele seizoen staat in het teken van deze feestelijke gebeurtenis en diverse bijzondere evenementen vinden in- en om het dorp plaats.

Voor het eerst wordt er een Internationale Beurs van de Vins de Montagnes georganiseerd. Tijdens dit evenement kan men kennismaken met heerlijke wijnen uit de bergen . Niet alleen de wijnen uit de Alpen , maar ook uit het achterland van Nice worden geschonken.

In april kan men 3 dagen lang genieten van muziek op de pistes. “ Les Pistes Electroniques’’ is een winterversie van het succesvolle evenement “Des plages Electronique” dat jaarlijks wordt georganiseerd in Cannes. De beste dj’s geven een spetterende show weg. Tijdens dit evenement profiteren bezoekers van korting op onder andere skipas en accommodatie. Zo wordt er 45% korting gegeven op de skipas, 30% op de accommodatie en 40% korting op de verhuur van materiaal www.pistes-electroniques.com

Isola 2000 is met 120 km pistes en het aantal zonuren een prachtig skigebied. Maar Isola biedt meer. Dit jaar zijn er tal van nieuwe activiteiten bijgekomen, zoals de nieuwe sleevariant “Yooner”. Maar ook de Isol’ air, een opblaasbaar kussen om Freestyle kunsten uit te kunnen voeren.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.