Kerst in Kampen

Anton Pieck-sfeer in Kampen.


De voorbereidingen voor Kerst in Oud Kampen 2011 zijn alweer in volle gang. Kerst in Oud Kampen, dat plaatsvindt op vrijdag 16 en zaterdag 17 december, wordt weer in de sfeervolle binnenstad van Kampen gehouden. Er is door de organisatie al volop gebrainstormd over editie 2011. Het festival is al sinds het begin een initiatief van Stichting JeugdtheaterVentura. Vanaf het moment dat de schemering valt tot tien uur ’s avonds fungeert de stad in eerste plaats als podium voor de cursisten van Jeugdtheater Ventura en staat verder in het teken van de kleinkunst. Andere gezelschappen laten zich ook zien, lokale groepen, maar ook ‘van buiten’ komen diverse acts. Het geheel is melange van podium, publiek en plezier. Er wordt gezongen, gedanst, muziek gemaakt en de bezoekers worden vermaakt.

Vorig jaar is het parcours door de stad aangepast. Voor de organisatie was dit heel positief ervaren, dus blijft het parcours bijna hetzelfde. Dit jaar is er namelijk weer een straat bij gekomen bij het parcours: de Buiten Nieuwstraat. De organisatie heeft de bewoners van de Buiten Nieuwstraat gevraagd om mee te helpen en zij waren zeer enthousiast en
staan te popelen om mee te werken aan dit festival. Samen met honderden andere vrijwilligers, inwoners en bewoners, wordt de stad Kampen weer omgetoverd tot een prachtig plaatje in Anton Pieck stijl.

Kijk voor meer informatie op www.kerstinoudkampen.nl of volg het festival op twitter www.twitter.com/Kerstinoudkampe

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.