Met familie op de ski’s

Uitzicht vanaf de besneeuwde helling.


Iedere regio claimt eigenlijk wel een “familie-ski-gebied” te zijn. Veysonnaz is daarop geen uitzondering, het noemt zich: “Zwitsers familieskigebied in het Wallis”. Gelegen in de 4Vallées en als goede buur van Nendaz noemt Veysonnaz zichzelf een uitstekende familiebestemming. Hoog boven het Rhônedal met een fantastisch uitzicht bestaat Veysonnaz uit verspreid liggende accommodaties. De gondellift brengt je in het meest oostelijk gelegen deel van het hele skigebied wat 400 kilometer telt. De directe aansluiting vindt plaats met Thyon 2000, dat aan de andere kant van de berg ligt.

Via Siviez gaat de aansluiting door naar de liften en pistes die tot het hoogste punt de Mont Fort op 3300 meter gaan. Het gebied is afwisselend en geldt voor de betere skiërs als een van de meest uitdagende in de Alpen. Maar vooral beginners en rustige skiërs weten de kant van Veysonnaz te waarderen. Brede hellingen met veel zon bieden optimale vakantiemogelijkheden.

De Zwitserse ski & snowboardschool biedt afwisselende lesprogramma’s aan waarbij er ook les gegeven wordt in het Nederlands. Kinderen vanaf 3,5 jaar zijn al welkom.
Voor meer informatie kijk op www.veysonnaz.ch

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.