Paardrijvakantie in Spanje


Al plannen aan het maken voor de zomervakantie 2012? Liefhebber van zon én paardrijden? De redactie van Elke Dag Vakantie werd benaderd door Jakobien en Alain, die mailden: “Terwijl we op Finca Don Carmelo alweer volop bezig zijn met de voorbereidingen van de olijvenoogst, hebben we ook een nieuw programma gemaakt voor het voorjaar, wanneer de Andalusische natuur op haar best is. We hebben nieuwe data geprikt voor onze weektochten te paard en introduceren ook een nieuwe short-break combinatieformule voor ruiters én wandelaars: een mini-vakantie onder de Andalusische zon waarbij je kan kiezen tussen paardrijtochten vanaf Finca Don Carmelo en/of wandelingen met een gids (de sympathieke Spaanse maar perfect Engelstalige Marta) in het ongerepte natuurpark Sierras de Tejeda, Almijara y Alhama. Deze short-break formule is het hele jaar door te boeken (ook voor midweek). Je logeert tijdens beide programma’s in een prachtige vijfsterren B&B van Vlaamse vrienden die je ook culinair in de watten leggen”. Zelf kijken hoe het er uitziet? Het adres is: www.fincadoncarmelo.com

Reacties

  1. Peeters

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.