Sinterklaas in Dierenpark

Zwarte Piet als dierenvriend. Foto Dierenpark Emmen/Wijbren Landman


Sinterklaasfeest vieren kan dit jaar ook in Dierenpark Emmen. Kinderen kunnen de Goedheiligman in het weekend komen bezoeken in het dierenpark. De Sint loopt rond om olifanten, leeuwen en apen te bekijken, maar van 13.00– 15.30 uur ontvangt hij de kinderen in het park. Hij neemt dan mooie tekeningen in ontvangst en luistert naar vol enthousiasme gezongen sinterklaasliedjes. Natuurlijk is er ook strooigoed, maar dat is in hoofdzaak voor de dieren. De kinderen mogen het lekkers als echte Zwarte Pieten in een of andere hoek bij de dieren strooien. Voor de kinderen zelf zijn er natuurlijk ook pepernoten.
Sint is niet alleen in het park. Zwarte Piet mag uiteraard niet ontbreken. Op zijn eigen wandeling door het park komt Zwarte Piet bij de zeeleeuwen in problemen. Hij zoekt contact met zeeleeuw Laura om hem te helpen. Of het lukt kun je zien tijdens de presentaties bij de zeeleeuwen op 20 nov en op 3 en 4 december.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.