Slapen tussen kunst


Waarom zou een luxe hotel niet een beetje gedurfd mogen zijn? En waarom zou rock & roll niet samen kunnen gaan met deftig genieten? Met die vragen in het achterhoofd is het Mary K Hotel in Utrecht gerealiseerd. Het hotel biedt negen kamers van verschillende grootte en uitstraling, die samen met verschillende Utrechtse kunstenaars vorm gegeven.

Eigenaresse Marijke Koks vertelt: “Het hotel is gevestigd in een 18de eeuws pand aan de Oudegracht in het centrum van Utrecht. De transformatie van dit oude grachtenpand naar een luxe hotel was een grote klus. Tijdens de renovatie kozen we onze materialen zorgvuldig. Wij vinden het erg belangrijk om zo min mogelijk afval te produceren en zoveel mogelijk duurzame materialen te gebruiken. Ook betreffende de inrichting en de latere bedrijfsvoering werken wij vanuit de principes van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Voorbeelden hiervan zijn het gebruik van tweedehands meubels en materialen, het reduceren van het gebruik van water en elektriciteit, het serveren van biologische en streekproducten en het milieubewust maken van personeel en gasten. Ik ben erg blij dat het concept zo goed blijkt over te komen. De gasten zijn enthousiast en de grote belangstelling is hartverwarmend, wat een super start.”

Voor meer informatie:
Website: www.marykhotel.com
Telefoonnr.: 030 230 4888
E-mail: info@marykhotel.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.