Sterrenverblijf op Barbados

Sterrenverblijf op Barbados 8
Een cocktail drinken met een wereldster terwijl de zon ondergaat in de Caribische Zee klinkt als een droom, maar in het Sandy Lane hotel op Barbados kan het zomaar werkelijkheid worden. Bekendheden als Oprah, Simon Cowell, de Beckhams en Wayne Rooney beschouwen Barbados als hun tweede thuis. Sommigen hebben zelfs een eigen huis op het eiland, maar dit weerhoudt ze er niet van om te verblijven in het mooiste hotel van Barbados, het Sandy Lane.

Het hotel heeft 112 kamers en suites. Het kan hier volgens de uitbaters zomaar gebeuren dat Rihanna bij het zwembad opduikt terwijl Wayne Rooney een balletje staat te trappen op het strand van Sandy Lane. Leuk feit is dat dit strand geheel vrij is voor publiek, want op Barbados zijn alle stranden toegankelijk. Het hotel ligt in St. James, een gemeente gelegen aan de westkust. Hier zijn de stranden wit en de zee helderblauw.

Algemene toeristische informatie over Barbados is te vinden op www.visitbarbados.nl of www.visitbarbados.be. Verder op Facebook www.facebook.com/BarbadosNL en Twitter www.twitter.com/BarbadosNL

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.