Thuis al werken aan jetlag

Thuis al werken aan jetlag 10
Een jetlag is iets dat je kunt zien aankomen en toch doen de meeste reizigers alsof “het ze overkomt”. Er is veel aan te doen om het belabberde gevoel na een vliegreis door verschillende tijdzones te verminderen. Er zijn apps voor in de handel en er is ook een site die je kan helpen. “Een jetlag maakt chagrijnig, vergeetachtig en vermoeid”, schreef De Volkskrant onder de kop “Als een zak chips de lucht in”. In het artikel verder: “Reizigers naar het oosten verliezen tijd en hebben er doorgaans meer last van dan mensen die naar het westen reizen. De symptomen zijn in meer of mindere mate te bestrijden door op gezette tijden te eten en jezelf bloot te stellen aan licht, ook tijdens de nachtvlucht”. Meer informatie is te vinden op www.bodyclock.com, www.slaapklachten.nl en www.solg.nl. De app is hier te vinden.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.