Vliegen met gigant naar Singapore

Vliegen met gigant naar Singapore 9

De A380, 's werelds grootste passagiersvliegtuig.


Singapore Airlines introduceert ‘s werelds grootste vliegtuig, de A380, vanaf 15 januari 2012 op de route Singapore – Frankfurt – New York. Frankfurt en New York zijn de 9e en 10e bestemming waar Singapore Airlines de A380 op inzet. New York is tevens de 2e stad in Noord Amerika. De A380 van Singapore Airlines is een zeer populair vliegtuig onder de passagiers zoals blijkt uit de sterke bezettingsgraad op alle routes waar de A380 op vliegt. Meer dan 5,6 miljoen passagiers hebben reeds met een van de Singapore Airlines’ A380 vliegtuigen gevlogen sinds de introductie in oktober 2007 naar Sydney.

De dagelijkse A380 vlucht is ter vervanging van de huidige Boeing 747-400 en betekent een groei van 25% in het aantal stoelen naar New York, John F. Kennedy luchthaven, uitgevoerd via Frankfurt. De introductie van de A380 naar Frankfurt en New York betekent tevens dat passagiers op alle routes naar Noord-Amerika alsook naar Duitsland kunnen genieten van de nieuwste producten aan boord. Voor passagiers in de Benelux biedt Singapore Airlines reismogelijkheden aan naar de hub Singapore via Frankfurt, in samenwerking met Star Alliance partner Lufthansa.

Exclusief beschikbaar op de A380 zijn de Singapore Airlines Suites. Elke Suite biedt de passagier een ruime mate aan privacy in een exclusieve cabine in de lucht, uitgerust met een schuifdeur en verstelbare rolgordijnen. Elke suite heeft de beschikking over een luxueuze en volledig verstelbare leren stoel en een volledig bed. Voor entertainment kunnen passagiers genieten van beelden op een 58,5 centimeter hoge-resolutie LCD beeldscherm, bevestigd aan de wand van elke Suite.

De Singapore Airlines A380 Business Class is ook een klasse apart. Met een breedte van 86 centimeter, is de Business Class stoel de breedste in zijn klasse en geeft elke stoel direct toegang tot het gangpad. Elke stoel kan worden omgezet in een comfortabel breed bed, simpelweg door het neerklappen van de rugleuning.

Passaggiers in alle drie de reisklassen kunnen genieten van een ruime keuze uit de nieuwste films, TV-programma’s en een bibliotheek van cd’s op KrisWorld, Singapore Airlines’ bekroonde inflight entertainment systeem. Singapore Airlines heeft op dit moment 13 A380’s in dienst en heeft nog zes toestellen in bestelling.

Vliegen met gigant naar Singapore 10

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.